FEDERAŢIA AGRICULTORILOR FERMIERUL

Mai aproape de tinerii fermieri şi de ţărani

Chestionar consultativ lansat de PAC

Politica Agricolă Comună a Uniunii Europene (PAC) este una dintre cele mai importante politici, care afectează viaţa de zi cu zi a fiecăruia dintre cele 500 de milioane de cetăţeni ai Uniunii Europene.

În prezent, această politică se află în plin proces de reformă, pe această temă având loc o amplă dezbatere. În cadrul acestei dezbateri, Parlamentul European a lansat un proces de consultare a cetăţenilor, care îşi pot exprima opinia prin intermediul unui chestionar disponibil la adresa http://www.food4.eu/ro/have_your_say.html .

Spuneţi-vă cuvântul!

De la agricultori la consumatori: ce fel de politică agricolă şi alimentară comună?
Prezentul chestionar se adresează tuturor cetăţenilor UE, nu numai lucrătorilor sau specialiştilor din domeniul agriculturii. Chestionarul ar trebui să contribuie la îmbunătăţirea cunoştinţelor dumneavoastră privind principalele provocări cu care se confruntă Uniunea Europeană (UE).
Răspunsul la următoarele întrebări nu presupune o înţelegere aprofundată sau o cunoaştere prealabilă a politicii agricole comune a UE. Întrebările au un caracter general, bunul simţ şi câteva reflecţii personale fiind de ajuns pentru a putea răspunde la ele.
Completarea chestionarului durează 5-10 minute. Vă invităm să răspundeţi cum consideraţi de cuviinţă.

Toate răspunsurile vor fi centralizate intr-un document de care Parlamentul European va ţine cont în elaborarea unei poziţii referitoare la reforma PAC.

De asemenea, apreciem contribuția dumneavoastră în popularizarea acestui proiect către toți cetățenii interesați de acest subiect.

Chestionarul poate fi completat până cel târziu Luni, 27.08.2012, ora 12.00.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu interes opiniile!

Notă juridică şi protecţia datelor cu caracter personal

 

Leave a comment