FEDERAŢIA AGRICULTORILOR FERMIERUL

Mai aproape de tinerii fermieri şi de ţărani

Federaţia Agricultorilor Fermierul, participantă la ONGFEST – TÂRGUL ECONOMIEI SOCIALE

ong3Federaţia Agricultorilor Fermierul, fidelă scopului  de a fi aproape de populaţia din mediul rural şi de a reprezenta interesele acesteia cu profesionalism şi integritate, a participat la ediţia de anul acesta a ONGFEST-TÂRGUL ECONOMIEI SOCIALE. Evenimentul s-a desfăşurat pe perioada 16-19 mai 2013 şi a avut 24.000 de vizitatori şi 150 de participanţi.

Ceea ce am constat pentru încă odată  este faptul că am fost singura organizaţie participantă,  interesată de dezvoltarea zonelor din mediul rural, de informarea publicului larg în legătură cu oportunităţile care există în acest spaţiu  şi de promovarea unor proiecte ce pot contribui la reabilitarea unor zone acum considerate defavorizate.

Federaţia Agricultorilor Fermierul va fi un participant activ la orice eveniment,  fiind dedicată dezvoltării economiei sociale în mediul rural, a resursei umane şi consilierii în vederea  asocierilor prin diferite forme asociative. Convingerea fermă a membrilor federaţiei este că puterea reală a populaţiei din mediul rural se află numai în abordarea comună şi unitară  a diferitelor pong2rovocări cu care se ong1confruntă.

 

Leave a comment